kobiety.net.pl

Nazwa: Hasło:
 
Jeśli nie masz jeszcze konta zarejestruj się
» Polityka cookie Kobiety.net.pl

Strona główna   Dom   Kariera   Rodzina   Styl   Zdrowie   Związki   Życie   Klub  

 
Szukaj

   





 
Ankieta
Czy kobiety w Polsce są dyskryminowane w pracy?





 
 

Awokado w menu skóry wymagającej
2010/5/24 17:20:00

Kosmetyki wykorzystujące właściwości ekstraktów z owoców i warzyw coraz częściej zapełniają osobiste menu pielęgnacyjne kobiet. Pełne witamin, mikroelementów oraz pozytywnej, wzmacniającej energii są coraz częściej wykorzystywanymi składnikami preparatów służących pielęgnacji urody.

W Laboratorium Bielenda Kosmetyki Naturalne opracowalno program pielęgnacyjny oparty na bogactwie składników aktywnych zawartych w awokado. To kosmetyczna uczta dla ciała i dawka wzmocnienia dla skóry.

Producent zapewnia, ze kosmetykiz nowej linii Bielenda Awokado głęboko nawilżają i regenerują skórę skutecznie zapobiegając utracie wody z naskórka, dostarczając substancji odżywczych oraz przeciwdziałając starzeniu się skóry. Delikatnie natłuszczają dzięki czemu zapewniają długotrwałą ochronę przed niekorzystnymi czynnikami zewnętrznymi.

Bielenda poleca serię Awokado osobom borykającym się z problemem suchej, odwodnionej skóry o obniżonej jędrności i elastyczności. Kosmetyki są odpowiednie do pielęgnacji skóry wrażliwej, wymagającej i skłonnej do podrażnień.

fot. Bielenda


Preparaty oparte są naturalne surowce z EcoCert, bez alergenów i sztucznych barwników.

W skład serii wchodzą: Krem na dzień/ noc, Kompres nawilżający + Maseczka ochronna, Mleczko + Tonik do demakijażu, Łagodny 2 - fazowy płyn do demakijażu oczu, Peeling do ciała oraz Masło do ciała


()


 
 

WyslijPowiadom znajomego DrukujWersja do druku LinkDodaj link Kanal RSSKanal RSS

Zainteresował Cię ten artykuł? Przeczytaj podobne. Kliknij i wybierz temat: Awokado, kosmetyki naturalne, skóra odwodniona, skóra sucha, skóra wrażliwa


 


 


 

Babà jest pochodną ciasta rosnącego na naturalnych drożdżach, typowego dla polskiej tradycji ludowej. Uważa się że odmiana ta została wprowadzona na życzenie Gerolamo Baby, osiemnastowiecznego króla Neapolu, który był wielkim wielbicielem słodkości. »